BURGER KING® ALEXANDRIUM ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 657 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BURGER KING® Alexandrium Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 21:03 Koud en slap eten
11 jul 2024 om 15:32 Bestel niet meer
9 jul 2024 om 20:46 De woppers waren lekker en de patat ook
1 jul 2024 om 22:48 Het is niet ver fietsen vanaf het restaurant dus dat betekend dat het eten gewoon niet goed warm mee gegeven word als het steeds zo koud aan komt. Ben dit na 3 keer proberen wel een beetje zat, dus dit was de laatse keer.
30 jun 2024 om 20:38 Het eten was koud. Echt niet eensbmeerblauw maar gewoon koud. 20 euro voor een burger en dan nog koud ook. Ik bestel er niks meer.
30 jun 2024 om 19:09 Het duurde heel lang voordat ik mijn eten kreeg, het eten was koud koud. Kreeg ook geen saus! Hierna erg ziek geworden
29 jun 2024 om 20:02 Eten kwam kwartier te laat. De burger was helemaal koud en de patat slap. Hierna erg ziek geworden..
25 jun 2024 om 10:27 De Whoppers waren lauw! en broodjes oud bakken, de frietjes ook lauw en slap en aan elkaar geplakt… is de laatste keer geweest dat wij hebben laten bezorgen!!!
21 jun 2024 om 23:40 Doe aub beter, zien jullie de reviews niet? En ik ga ook weleens persoonlijk naar deze bk, zo druk hebben jullie het ook weer niet. En anders meer mensen aannemen en niet kieskeurig zijn. Vervelend
21 jun 2024 om 20:10 Langer dan 1,5 uur moeten wachten om 14:45 ‘s middags besteld. Kwam het aan was het nog koud ook.
20 jun 2024 om 20:42 Eten was koud helaas
18 jun 2024 om 15:08 Dubbele whopper besteld, whopper was lauw, patat was lauw tot koud, jammer voor het eerst hier iets besteld, en dan deze domper, heb maaltijd in magnetron iets opgewarmd de smaak is daardoor minder maar wel warmer en eetbaar. Herhaling ? Weet ik niet