BURGER KING ROTTERDAM ALEXANDRIUM

BURGER KING ROTTERDAM ALEXANDRIUM Taste is King!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 213 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Rotterdam Alexandrium. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 15:20 ETEN ZOU MET 37 MIN BEZORD WORDEN HELAAS VEEL LATER.
29 jun 2022 om 22:27 Cold food and very late delivered
27 jun 2022 om 20:48 Op tijd, goed warm nog. Wel de verkeerde bestelling
18 jun 2022 om 17:54 Nooit me eten gezien ik snap er niks van
18 jun 2022 om 17:25 Bestelling geplaatst en bezorgtijd om 12u gezet. Vervolgens wordt het eten pas om 13u bezorgd. Voor wat moet je dan een bezorgtijd neer zetten??? Eten was wel warm.
16 jun 2022 om 8:47 De bestelling was op tijd en warm.
11 jun 2022 om 7:16 Mensen bij Burger King kunnen niet lezen!! Er staat met kaas en ze geven je hamburgers zonder kaas, vieze oude sla erop. Ze hebben schijt aan de klant!!
8 jun 2022 om 19:19 1,5 uur gewacht en dan een mail krijgen dat ik niet thuis zou zijn wat ik wel was, ik zou gebeld zijn wat ook niet het geval was en het eten was dus voor de deur gezet (ik woon in een appartement complex) Kansloos verhaal dit!
2 jun 2022 om 9:55 Het eten was koud omdat de bezorging erg lang duurde. Zag op de tracking dat de bezorger lang op 1 plek bleef en mijn adres daarna niet snel kon vinden. Geef liever helemaal geen ster
27 mei 2022 om 22:07 Totaal andere broodjes gekregen alles weggegooid friet slap en koud
27 mei 2022 om 21:43 Drinken was niet goed gegaan we kregen niet wat we besteld hadden.
25 mei 2022 om 20:18 Te lang moeten wachten op de bestelling