BURGER KING® ALEXANDRIUM ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 606 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BURGER KING® Alexandrium Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2024 om 21:29 Na twee uur uiteindelijk ijskoud eten ontvangen
19 apr 2024 om 20:28 Het eten werd na 1,5 uur bezorgd en was koud. Laatste keer dat ik hier bestel
19 apr 2024 om 0:55 The food was perfect like always with BK but i didn’t receive my soft drink (coca-cola) neither my money back
18 apr 2024 om 20:07 Helaas was het eten koud bezorgd dat smaakt vies bij junkfood moedige patat hard geworden kaas en soppige burger met veel harde stukjes in het vlees. Na lange tijd weer besteld bij burgerking maar wel de laatste keer
14 apr 2024 om 20:16 We waren nieuwsgierig hoe het eten het zou overleven. Was helemaal niet zo slecht. Nog prima warm. Drinken kwam in flesjes, dus ook prima.
10 apr 2024 om 19:20 Was good
9 apr 2024 om 15:38 Was sneller dan verwacht erg tevreden!
4 apr 2024 om 21:02 Heel netjes was mij eerst keer omdat McDonald's hier dichtbij niet bezorgd dacht ik dat jullie ook niet en toen tcho wel heel blij mee tevreden nu elke weekend bestellen groetjes
28 mrt 2024 om 11:38 Ik heb zo lang gewacht en vervolgens krijg ik me eten die helemaal koud is. Nooit meer bestel ik daar nooooit!!!